Linnavalitsus kujundas Valuoja oru nõlvale joodikute puhkeala (3)

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Viljandi linnavalitsus ei salga probleemi, et napsilembesed tegelased veedavad aega Valuoja pargi ääres, ja sättis neile rohelusse omaette olemise.
Viljandi linnavalitsus ei salga probleemi, et napsilembesed tegelased veedavad aega Valuoja pargi ääres, ja sättis neile rohelusse omaette olemise. Foto: EVE NAABER

Viljandis Valuoja pargi servas möödujaile­ pinnuks silmas olnud napsilembesed tegelased kolisid kõnnitee äärest veidi eemale haljastule, kuhu linnavalitsus kujundas neile privaatsema puhkeala. Siiski liiguvad nad vahel ka mujale ning istuvad ja magavad kettagolfimängijatele mõeldud alustel.

«Olgem ausad, seda, et elu hammasrataste vahele jäänud inimesed – või kuidas keegi nimetab – on olemas, ei saa eitada,» lausus linnapea Madis Timpson. «Mõtlesime linnavalitsuses, et kui nad päris kõnnitee ääres istuvad, ei ole see kõige ilusam vaatepilt.»

Tema selgitusel arutas linnavalitsus, kuidas saaks turu juures tiirlevaid ja alkoholi pruukivaid inimesi teiste silma alt eemale, ning otsustas seada neile Valuoja oru nõlval kõnniteest veidi allapoole kaks seljatoega pinki. Kõnnitee äärest viidi neli seljatoega pinki ära, kuid juhuslike möödujate heaks paigaldati asemele kaks ilma seljatoeta istet. Töö maksis 506 eurot, mis ühtlasi hõlmas Valu­oja viadukti äärde paigaldatud uue pingi maksumuse.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles