Linnastaadion läbis uuenduskuuri ja on atleetidele avatud

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Teisipäeval oli linnastaadion sportlastele veel suletud ja seal käisid viimased remonditööd, kuid kolmapäevast oli see Viljandi spordikeskuse juhataja asetäitja Igor Tavaste kinnitusel juba avatud.
Teisipäeval oli linnastaadion sportlastele veel suletud ja seal käisid viimased remonditööd, kuid kolmapäevast oli see Viljandi spordikeskuse juhataja asetäitja Igor Tavaste kinnitusel juba avatud. Foto: EVE NAABER

Kevadel pihta hakanud ja kohe algul toppama jäänud Viljandi linnastaadioni remondi teine etapp sai valmis. Nädala algul käis veel punasele tartaankattele valgete joonte märkimine, ent nüüdseks on töödega ühele poole jõutud ja alates kolmapäevast on staadionil võimalik treenida.

Tartaankatte renoveerijat asuti riigihanke korras otsima kevadel. Seni, kuni staadionil käisid remonditööd, leidsid tavapäraselt seal treenijad muid lahendusi. Treener Ants Kuusiku sõnul harjutati odaviset näiteks järverannas ja staadionil jooksmise asemel tehti krossijooksu.

Sügiseste tööde jätk

Linnastaadioni remondi esimene osa algas juba sügisel. Siis vahetati välja jalgpallimuru ning see koos kevadiste hooldustöödega läks maksma ligi 75 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles