Helir-Valdor Seeder koalitsioonikõnelustest Viljandis: koduseinad toetavad alati

Richard Särk
Copy
Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder, kes varem pidi koalitsiooniläbirääkimistel osalema videosilla vahendusel, sai Viljandis peetud kõnelustele füüsiliselt kohale tulla.
Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder, kes varem pidi koalitsiooniläbirääkimistel osalema videosilla vahendusel, sai Viljandis peetud kõnelustele füüsiliselt kohale tulla. Foto: Sander Ilvest

Esmaspäeval ja teisipäeval pidasid Reformierakonna, Isamaa ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esindajad Viljandi linnavalitsuse katuse all koalitsioonikõnelusi. Isamaa esimehe Helir-Valdor Seedri sõnul soodustas Viljandi õhustik koalitsioonikõneluste kulgu ning läbirääkimised sügisesse kindlasti ei veni.

Helir-Valdor Seeder, kas mõte pidada koalitsiooniläbirääkimisi Viljandis tuli teilt?

Ei tulnud. See tuli teistelt osapooltelt. Nemad ise (Reformierakonna esimees Kaja Kallas ja sotsiaaldemokraatide juht Lauri Läänemets – toimetus) pakkusid mulle, et on valmis tulema erinevatest kohtadest. Nagu me teame, siis Lauri Läänemets on tegelikult Järvamaa inimene ja Kaja Kallas Tallinna inimene. Mul ei olnud loomulikult midagi selle vastu, et füüsiliselt kokku saada ja Tallinna keskkonnast välja tulla.           

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles