Krisli Jaaksoo on teeseenejooki villinud kolm aastat. Nime Karu Kombucha sai ettevõte tema sõnul sellepärast, et kui kuuldakse tema eesnime Krisli, küsitakse tihtipeale: «Nagu see karu või?»
Krisli Jaaksoo on teeseenejooki villinud kolm aastat. Nime Karu Kombucha sai ettevõte tema sõnul sellepärast, et kui kuuldakse tema eesnime Krisli, küsitakse tihtipeale: «Nagu see karu või?» Foto: Marko Saarm

Kolm aastat tagasi pani Krisli Jaaksoo esimese partii Karu Kombuchat Karksi-Nuias kunagise söökla kõrvalruumides fermenteeruma. Tänavu kevadel märkas mündi-sidrunheinamaitselist teeseenejooki ka Eesti toiduliidu hindamiskomisjon uute­ toodete konkursil «Eesti parim toiduaine».

«Me ei saanud sealt küll parima märki, aga meid ikkagi märgati, kiideti ja anti diplom,» lausus Jaaksoo.

Kommentaarid
Copy