Kohaliku omaalgatuse programmi infopäev

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Teisipäeval, 6. märtsil korraldavad Viljandi maavalitsus ja Viljandimaa arenduskeskus kõigile huvilistele mõeldud kohaliku omaalgatuse programmi infopäeva.


Kell 11 maavalitsuse õppesaalis Viljandis Vabaduse plats 6 teisel korrusel algaval päeval on kavas kolm ettekannet.

Alustuseks teeb Ettevõtluse Arendamise sihtasutuse elukeskkonna divisjoni arenduskonsultant Tiina Loorand programmi tutvustava esitluse. Seejärel kõneleb Helve Joon Karksi kultuuriseltsist teemal «Ühe ühenduse lugu» ning projekti koostamisest räägib Viljandimaa arenduskeskuse mittetulundusühingute konsultant Kristi Lõhmus.

Infopäeva lõpul vastavad spetsialistid küsimustele.

Infopäeval osaleda soovijatel paluvad korraldajad end 2. märtsiks registreerida Viljandimaa arenduskeskuse veebilehel.

Kohaliku omaalgatuse programmist saadava toetuse eesmärk on kohalik areng ja piirkondade konkurentsivõime kasv ning kogukonna kaasamise ja koostöö tugevdamine.

Taotluse võivad esitada avalikes huvides tegutsevad seltsingud (välja arvatud linnapiirkondades), mittetulundusühingud ja sihtasutused, mis pole asutatud omavalitsuse või riigi osalusel ja milles ei osale liikmena omavalitsus või riik.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles