Põhja-Sakala vallavanem kaalus tagasiastumist

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Põhja-Sakala vallamajast lahkunud ametnikud ja poliitikud on muutnud vallavanem Jüri Hanseni murelikuks ning ta kaalus ka ise tagasiastumist.
Põhja-Sakala vallamajast lahkunud ametnikud ja poliitikud on muutnud vallavanem Jüri Hanseni murelikuks ning ta kaalus ka ise tagasiastumist. Foto: Elmo Riig

"Praegu istun oma kabinetis ja tagasiastumist ei plaani," sõnas Põhja-Sakala vallavanem Jüri Hansen esmaspäeva lõuna ajal. Eelmisel nädalal oli tal aga peast läbi käinud mõte vallavanema kohalt taanduda.

Aprilli alguses vallavanemaks saanud Hansen teeb igal reedel vallarahvale videopöördumise ning viimane neist oli filmitud tühjas kabinetis, kus olid vaid tühi tool ja üks kapp, ning vallavanem rääkis seal murelikul toonil personalipuudusest ning tagasiastumisest.

"Minu soovi tagasi astuda võis sellest videost välja lugeda küll," tunnistas Hansen. "See oli ka teadlikult nii tehtud."

Vähem kui kolm kuud ametis olnud vallavanem nentis, et teade abivallavanem Jan Kraneri tagasiastumisest oli olnud nii ootamatu, et pärast seda käis peast läbi palju mõtteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles