Kert Varik tõusis esimese Eesti krossimehena maailma tiitlivõistluste liidriks

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Stabiilset sõitu näidanud Kert Varik ja Lari Kunnas jätsid Tartumaal Langel teoks saanud maailmameistrivõistluste etapi võidu koju ja tõusid võistluste üldliidriks.
Stabiilset sõitu näidanud Kert Varik ja Lari Kunnas jätsid Tartumaal Langel teoks saanud maailmameistrivõistluste etapi võidu koju ja tõusid võistluste üldliidriks. Foto: Henn Uuetoa

Karksinuialane Kert Varik võitis koos soomlase Lari Kunnasega nädalavahetusel Tartumaal Lange motokeskuses esimese eestlasena külgvankriga mootorrataste krossi maailmameistrivõistluste etapi ning see tegi neist ühtlasi sarja üldliidrid.

Esimese sõidu start neil küll kuigi hästi ei läinud ja nad said minema neljandana, aga nagu Varik ütles, seda magusam oli publikul vaadata. «Need, kellest me möödasõite tegime – Vanluchene ja Bax (Belgia ja Hollandi tandem Marvin Vanluchene ja Robbie Bax – toimetus) –, nemad on ikkagi maailmameistrid.»

Peagi sõitsid Varik ja Kunnas end kolmandale positsioonile ning sõidu keskel teiseks. Mõni tiir enne lõppu võtsid nad sisse esimese koha ja seda õnnestus hoida lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles