Hoovifestival paisub neljale päevale

Margus Haav
, reporter
Copy
Kabloonak on 2019. aastal Leedu aasta albumi tiitli võitnud ja 2020. aastal Leedu aasta alternatiivbändiks tituleeritud indie-kollektiiv. Fotol on bändi solist Jonas Narbutas.
Kabloonak on 2019. aastal Leedu aasta albumi tiitli võitnud ja 2020. aastal Leedu aasta alternatiivbändiks tituleeritud indie-kollektiiv. Fotol on bändi solist Jonas Narbutas. Foto: Kabloonak

7. juulil algab Viljandis kolmas Hoovifestival, mis sellel aastal on paisunud neljale päevale. Festivali peetakse vinoteegi Mulks hoovis ning seda korraldabki Mulks kahasse Rüki galeriiga. Neljapäevast pühapäevani astub üles hulk erinäolisi esinejaid.

Festivali korraldaja Villem Varik ütles, et varasemad festivalid on läinud megahästi, neid on külastanud üle 1500 inimese ning sestap võeti ette ka kolmas, juba pikema programmiga kord. 

"Korraldame neid ikka peamiselt Viljandi linna elanikele ja programm on tasuta," rääkis Varik. "Programm saab paika oma sõpruskonna uute esinejatega ja kõigi eelmise aasta huvitavate uute nimedega. Sel aastal on kohal ka esinejad Leedust." 

Reede õhtul esinev Kabloonak on 2019. aastal Leedu aasta albumi tiitli võitnud ja 2020. aastal Leedu aasta alternatiivbändiks tituleeritud indie-kollektiiv. Bändil ilmus tänavu uus EP (Extended play) "Miniature".   

Festival algab 7. juuli õhtul Madis Aesma korraldatava muusikaviktoriiniga. Programmis on veel näiteks Jevgeni Zolotko kunstnikutuur Rüki galeriis ning meeste täika. Teiste hulgas astuvad nelja päeva jooksul üles Fire at Seaparks, Spiralwood, Aigar Vals, Taavi-Peeter Liiv, OUU ja Kulno Malva. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles