Vallavanem avaldas tühjas vallamajas filmitud mureliku video: "Ega mina pole ka minemistele piiri suutnud panna"

Sakala
Copy
Põhja-Sakala vallavanem Jüri Hansen
Põhja-Sakala vallavanem Jüri Hansen Foto: Elmo Riig

Põhja-Sakala vallavanem Jüri Hansen postitas valla Youtube'i kanalis tühjas kontoriruumis salvestatud video, kus räägib murelikult töötajate vallavalitsusest lahkumisest.

Viimane sellekohane uudis jõudis nii vallajuhtide kui avalikkuse ette sel nädalal, mil sai teatavaks abivallavanema Jan Kraneri ametist loobumine. Vallavanem süüd lahkumiste pärast endale võtta ei tahtnud, kuid tunnistas, et pole suutnud minemistele ka piiri panna.

"Kui ma olin nõus võtma vastu vallavanema kohta, siis ma teadsin, et mul on kaks energilist abivallavanemat, kellega koos ellu viia seda, mis koalitsioonilepingus kokku lepitud," rääkis Hansen videopöördumises. "Nüüd, ausalt öeldes, selle kõva poole peal haigutab päris korralik auk."

Samas tõdes Hansen, et raskused ongi selleks, et nendega võidelda, ja meenutas ETV lastesaatest "Tammetõru seiklused" tuttavat tigu, kes lubas minna ikka edasi ja mitte teha sammukestki tagasi. Vallavanem teoga siiski päris nõus ei olnud ja leidis, et vahel tuleb mõni samm tagasi astuda, et seejärel selgemate silmadega edasi vaadata.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles