Arsti pensionileminek sunnib võhmalasi abi kaugemalt otsima

Richard Särk
Copy
Marika Saritsa kabinet on sisse seatud korrusmajas. Perearsti kabineti uksel on kiri, mis teatab, et 1. juulist Marika Sarits patsiente enam vastu ei võta.
Marika Saritsa kabinet on sisse seatud korrusmajas. Perearsti kabineti uksel on kiri, mis teatab, et 1. juulist Marika Sarits patsiente enam vastu ei võta. Foto: Eve Naaber (montaaž)

Et Võhma perearst Marika Sarits on otsustanud tänasest pensionile minna, peavad tema nimistus olevad ligi 1500 inimest edaspidi arstiabi saamiseks kuhugi mujale sõitma. Abivallavanema sõnul terviseamet perearsti enam otsima ei hakka, sest Saritsa nimistu on liiga väike.

Põhja-Sakala vald andis üleeile Facebookis teada, et need perearst Marika Saritsa patsiendid, kelle rahvastikuregistrijärgne elukoht on Põhja-Sakala vallas, suunatakse Suure-Jaani Tervisekojas töötava perearsti juurde. Postituse all avaldasid inimesed muret, kuidas Võhmast teatud kellaaegadel Suure-Jaani pääseb, ning imestust, kuidas saab Võhma ilma perearstita jääda. Perearsti pensionile jäämise uudis ei tulnud patsientidele siiski suure üllatusena, sest Marika Sarits andis neile sellest läinud poole aasta jooksul teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles