Karksi jetisõitja võttis Euroopa meistrivõistluste etapilt maksimumi

Egon Valdaru
, reporter
Copy
See ülesvõte pärineb maikuust, mil Mattias Siimann oli võidukas Hispaanias Ibiza saarel peetud maailmameistrivõistluste avaetapil.
See ülesvõte pärineb maikuust, mil Mattias Siimann oli võidukas Hispaanias Ibiza saarel peetud maailmameistrivõistluste avaetapil. Foto: Simon Palfrader

Eelmisel nädalavahetusel Ełkis troopilises kuumuses sõidetud Euroopa jetispordi meistrivõistluste teisel etapil, Poola grand prix’l noppis tiitlit jahtiv 19-aastane Karksi noormees Mattias Siimann kindla esikoha nii Runabout GP2 kui Runabout GP4 klassis.

Klassis Runabout GP2 oli tema suurim konkurent poolakas Marcin Senda, kellele tal tuli kolmest sõidust viimases alla vanduda.

«Esimestes sõitudes võitsin stardi ning seal ei tekkinud võidus kahtlust, aga viimases sõidus start nii hea ei olnud, siis tuli tagantpoolt alustades vaeva näha, et ettepoole jõuda,» rääkis Siimann (pildil) Sakalale. «Start sõitub eelkõige iseenda reaktsiooni kiirusest. See oleneb aga näiteks sellest, kui kaua öösel magada olen saanud ning kas masin on soojaks sõidetud ja töötab laitmatult või veidi tõrgub.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles