Endine Cheers valmistub peorahvale uksi avama Luciferina

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Ardo Johansonil on plaanis avada juuli lõpus Viljandis ööklubi Lucifer ning selle tarbeks alustas ta endistes Cheersi ruumides remonti. P­arasjagu oli tal käsil suure DJ-puldi asendamine väiksemaga.
Ardo Johansonil on plaanis avada juuli lõpus Viljandis ööklubi Lucifer ning selle tarbeks alustas ta endistes Cheersi ruumides remonti. P­arasjagu oli tal käsil suure DJ-puldi asendamine väiksemaga. Foto: Marko Saarm

Viljandis pikalt tegutsenud ööklubi Cheers lõpetas koroona­viiruse tuules tegevuse, kuid nüüd on ruumid uue rentniku kätte jõudnud, käib remont ja juuli lõpus on kavas koht taas ööklubina lahti teha, sedakorda Luciferi nime all.

«Plaan on folgiks avada,» ütles Ardo Johanson, kes on ööklubi ruumide uus rentnik. Saaremaa mees on baarmeniametit pidanud aastast 1999, siis pikalt merel olnud ning Norras töötanud. Viis aastat tagasi avas ta Keilas baari nimega Keskväljaku ö-klubi. Tema sõnul sai sinna saarlaslik üks ö seetõttu, et ruum on pisike ega anna päris nightclub’i mõõtu välja. «Ma euro ajal ei olnudki Eestis eriti elanud ja kui see klubi tehtud sai, siis mõtlesin, et kui kunagi maksis väike kokteil 35 krooni, paneks seal hinnaks kuus eurot,» rääkis ta toonasest ettevõtmisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles