Vanalinna majadele lisandub infotahvleid

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Uus infotahvel asub täpselt linnapea Madis Timpsoni ametiakna kõrval.
Uus infotahvel asub täpselt linnapea Madis Timpsoni ametiakna kõrval. Foto: Margus Haav

Viljandi linnakunstnik Kristi Kangilaski andis pressiteate vahendusel teada, et vanade hoonete infotahvlitega tähistamine koostöös Viljandi muuseumiga on saanud kena järje. Kevadel Eesti Kirjameeste Seltsi juubeli puhul Laidoneri plats 3 majal avatud infotahvlile on lisandunud veel neli infokandjat.

Need on paigaldatud raekojale, Viljandi muuseumile, Laidoneri plats 5 hoonele ning Park Hotell Viljandi seinale.

Linnapea Madis Timpson avaldas heameelt, et linnas, kus on aset leidnud palju ajaloo- ja kultuurisündmusi, osatakse väärikalt hinnata ka nendega seotud hoonete tutvustamist tänapäevasel moel.

Uued infotahvlid on paigaldatud lisaks raekoja hoonele veel Viljandi muuseumi majale, Laidoneri plats 5 hoonele ja Park Hotell Viljandi seinale.
Uued infotahvlid on paigaldatud lisaks raekoja hoonele veel Viljandi muuseumi majale, Laidoneri plats 5 hoonele ja Park Hotell Viljandi seinale. Foto: Margus Haav

Infotahvlid on kahes keeles ning lisainfo saamiseks on lisatud ruutkood, mida on lihtne kasutada ja mis annab külalisele hea võimaluse omal käel linna vaatamisväärsustega tutvuda.

"Raekoja infotahvel on täpselt minu kabineti akna taga ja juba on näha, kui palju inimesi seal peatub ning lisaks August Maramaa skulptuuriga tutvumisele loeb infot raekoja kohta."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles