Kesklinna suurimas eraparklas lõpeb tasuta ajastu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kaubamaja taga asuv eraparkla on Viljandi üks enikasutatavaid parklaid, kusjuures kaubamaja või mööblipoe kliente on parkijate hulgas napilt.
Kaubamaja taga asuv eraparkla on Viljandi üks enikasutatavaid parklaid, kusjuures kaubamaja või mööblipoe kliente on parkijate hulgas napilt. Foto: Marko Saarm

Viljandi kaubamaja taga olev suur parkla on paljudele autojuhtidele olnud aastakümneid meelispaik, kuhu oma sõiduk asjatoimetuste ajaks jätta. Kuu aja pärast muudab maaomanik Viljandi Tarbijate Ühistu seal parkimise tasuliseks.

Poolteist kuud tagasi muutis oma parklates autode pikaajalise hoidmise tasuliseks Centrumi ärikeskus ja siis ennustas tolle arendusjuht Riho Maisa, et tõenäoliselt on neil Viljandis varsti järgijaid. Sel nädalal andis Viljandi Tarbijate Ühistu (VTÜ) linnavalitsusele teada, et kavatseb lähiajal kaubamaja, Kaalu ja Turu tänava vahele jäävas suures parklas hakata rakendama tasulist parkimist.

See on kesklinna suurim eraparkla, kuhu mahub kindlasti enam kui sada autot. Täpseid arve ei osanud VTÜ esindaja eile öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles