Hõbeliigas heitles Eesti eest neli viljandlannat

Egon Valdaru
, reporter
Copy
See ülesvõte pärineb Eesti ja Sloveenia koondise mängust, milles Viljandist pärit nurgaründaja Kristiine Miileni kontole kogunes tervelt 19 punkti.
See ülesvõte pärineb Eesti ja Sloveenia koondise mängust, milles Viljandist pärit nurgaründaja Kristiine Miileni kontole kogunes tervelt 19 punkti. Foto: Gertrud Alatare

Eesti naiste võrkpallikoondisele, kuhu kuulusid teiste seas neli Viljandi spordikoolist välja kasvanud mängijat Kristiine Miilen, Janelle Leenurm, Sonja Siimson ja Liisbet Pill, lõppes Euroopa Hõbeliiga pühapäeval Tartu ülikooli spordihoones 1:3 kaotusega Portugalile ja alagrupiturniiri neljanda kohaga.

Eesti saagiks Hõbeliigas jäi kolm võitu ja viis kaotust. Portugal, kellele Eesti oli alla jäänud ka võõrsil – 2:3 –, pääses alagrupist edasi ja mängib liiga võidu nimel Rootsiga. Kolmandaks tuli Eesti ees Sloveenia ja viimase, viienda koha sai Luksemburg.

Pühapäevases kohtumises, milles Portugal võttis 3:1 (20:25, 25:23, 25:22, 25:19) võidu, oli Eesti resultatiivseim mängija 25-aastane nurgaründaja Kristiine Miilen, kes tõi 16 punkti (+12). Kertu Laak lisas 14 punkti (+11) ning Silvia Pertens ja Eliise Hollas panustasid mõlemad üheksa punktiga (+7, +7).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles