VÕÕRLIIK VILJANDIS Teotahtelised linnavalitsuse ametnikud veetsid lõuna nälkjatele jahti pidades

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Kolmapäeva lõuna paiku suundusid linnavalitsuse ametnikud tigusid jahtima. Pildil avalike suhete ja turismiameti juhataja Krista Kull teetigu ämbrisse panemas
Kolmapäeva lõuna paiku suundusid linnavalitsuse ametnikud tigusid jahtima. Pildil avalike suhete ja turismiameti juhataja Krista Kull teetigu ämbrisse panemas Foto: Elmo Riig

"Jälk!" – "Issand, kui õudne!" – "Vaata, kui rasvane see on!"

Selliseid ja teisigi lõbusaid hüüatusi võisid kolmapäeva lõuna ajal kõik möödujad Kassisaba kandis kuulda, sest Viljandi linnavalitsuse ametnikud otsustasid tõmmata kindad kätte, võtta ämbrikesed ja näpitsad-tangid pihku ning minna ühiselt Lusitaania teetigusid korjama.

Keskkonnaspetsialist Villem Kutti ning avalike suhete ja turismiameti juhataja Krista Kulli juhtimise all läksid nii mõnedki ametnikud ning ajakirjanikud kolmapäeval täpselt kell 12 jalutama ühe Viljandi kõige teorohkema piirkonna poole, mis õnneks pole raest eriti kaugel. Kohalikele tuntud Kassisaba kandis on vihmastel ja pilvistel päevadel teinekord raske leida kohta, kuhu astuda, sest kõik kohad on täis tigusid. Teiste seas aga ka ohtliku võõrliigi, Lusitaania teeteo esindajad.

Just neid linnavalitsuse esindus otsib, sest võõrliigil looduslikud vaenlased sisuliselt puuduvad, lõksud nendel kuigi hästi töötada ei taha ning parim viis nende tõrjumiseks on need käsitsi kokku korjata ja hävitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles