Netimaailmas ilunippe tundma õppinud koolilõpetajad tahavad ilutegijatelt loomulikkust

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Ctella ilusalongi juhataja Kristiina Kodrese sõnul on praegune koolide lõpetamise aeg toonud rohkelt tööd kõikidele Viljandi ilusalongidele. Teadlikud noored valivad palju põhjalikumaid protseduure kui vaid meik ja soeng ning enne pidupäeva väärtustavad ka näohooldust.
Ctella ilusalongi juhataja Kristiina Kodrese sõnul on praegune koolide lõpetamise aeg toonud rohkelt tööd kõikidele Viljandi ilusalongidele. Teadlikud noored valivad palju põhjalikumaid protseduure kui vaid meik ja soeng ning enne pidupäeva väärtustavad ka näohooldust. Foto: Marko Saarm

Praegu endale juuksuri või meigikunstniku juurde aega saada on peaaegu võimatu. Ilumaailmas hästi orienteeruvad koolilõpetajad on juba pikalt ette planeerides iluteenindajad hõivanud ning jutt ei käi pelgalt meigist ja soengust, vaid ette võetakse laiemalt.

«Praegu tahetakse ikka pigem loomulikku meiki,» ütles meigikunstnik Stina Saarik. Ta meenutas paari aasta tagust aega ja ütles, et siis küsiti suitsusilma, kuid nüüd enam mitte. Ühele inimesele meigi tegemine võtab tema käe all keskeltläbi tunni ja lõpetamispäevadeks on ajad varakult kinni pandud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles