72 trahvi on linnapea hinnangul Viljandi parkimiskorda parandanud

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandis Vabaduse platsi ääres kulgeval Tasuja puiesteel on küll parkimine keelatud, kuid trahvihoiatustest hoolimata leiab seal tihti nii parkijaid kui peatujaid. Foto on tehtud teisipäeval kella 13 ajal.
Viljandis Vabaduse platsi ääres kulgeval Tasuja puiesteel on küll parkimine keelatud, kuid trahvihoiatustest hoolimata leiab seal tihti nii parkijaid kui peatujaid. Foto on tehtud teisipäeval kella 13 ajal. Foto: Marko Suurmägi

Kolme nädalaga on Viljandi linnaametnikud teinud 20-eurose hoiatustrahvi 72 autojuhile. Linnapea hinnangul on need aidanud kaasa kesklinna parkimiskorralduse paranemisele.

"Kahjuks leidub endiselt juhte, kes on autokooli läbides märkide osa vahele jätnud," naljatas linnapea Madis Timpson. Tema hinnangul on aga juba esimesed trahvinädalad viinud soovitud tulemusele lähemale ja keelumärkide alla parkijate hulk on selgelt vähenenud.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles