Hinnalise uunikumi vargus juhtis uurijad omaniku sugulaseni

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
1961. aastal valminud GAZ-21I on tehniliselt väga heas seisus. See foto on tehtud mõnda aega enne auto varastamist.
1961. aastal valminud GAZ-21I on tehniliselt väga heas seisus. See foto on tehtud mõnda aega enne auto varastamist. Foto: Erakogu

Ärandaja tunnistas oma teo üles pisut rohkem kui pool aastat pärast Viljandi kesklinnast 60 aastat vana Volga varastamist ning 15 kuud pärast vargust teatas omanik politseile, et on sõiduki tagasi saanud. Juhtum osutus peresiseseks kriminaalasjaks.

Et loos keerleb kõik ühe suguseltsi Viljandis elava vanaema ja vanaisa ümber, jäävad kõik nimed sedapuhku välja ütlemata ja varaste puhul on kasutusel eesnimed. Lisaks vanaemale ja vanaisale on loo kesksed tegelased nende poeg ning teise poja poeg ja tolle elukaaslase vend.

Kõik sai alguse 2020. aasta 16. veebruari pärastlõunal. Nonde vanavanemate 29-aastase lapselapse Ranno abiga haakis Ranno elukaaslase vend, 28-aastane Hardy Viljandi kesklinnas äsja ostetud rohelise Citroëni konksu külge treileri 60-aastase GAZ-21I-ga, mille turuväärtuseks hindas omanik 50 000 eurot. Tagantjärele on teada, et auto sõitis Lätti ja jäi sinna seisma, kuni varas ise pärast politseile tunnistuse andmist selle tagasi tõi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles