EUROOPA HÕBELIIGA ⟩ Kristiine Miilen Eesti kaotuseseeriast: andke meile nüüd magustoitu ka

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandist sirgunud Eesti koondislane Kristiine Miilen nentis, et koondis teeb tööd ja näeb vaeva, aga võitu pole juba pikalt tulnud.
Viljandist sirgunud Eesti koondislane Kristiine Miilen nentis, et koondis teeb tööd ja näeb vaeva, aga võitu pole juba pikalt tulnud. Foto: Gertrud Alatare

Eesti naiste võrkpallikoondis läks pühapäeval Rootsis Euroopa Hõbeliiga viiendale mängule vastu revanšimõtetega, sest koduväljakul oli ta pidanud tunnistama Rootsi koondise nappi, 3:2 võitu. Paraku tuli ka sellest mängust kaotus, seekord 0:3.

Viljandist sirgunud koondislastest kogenuim, Kristiine Miilen tunnistas esmaspäeval Rootsi lennujaamas kojulendu oodates, et natuke nukker on olla. "Vaatasime ju videoid, lihvisime neid elemente, mida tuli selleks mänguks lihvida ... Läksime mängule nii enesekindlalt. Esimest geimi alustasime hästi, arvestades, et esimesed geimid on meil üldjuhul kõige hullemad. Aga nii kui mingi lootus hakkas tekkima, need kustutati," rääkis ta.

Rootsis täismaja ees peetud kohtumine oli tema sõnul aga vägev. "Atmosfäär oli seal nii lahe. Mõtlesin, et pagan, selliste hetkede nimel tasubki mängida."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles