Järelkasv nopib medaleid ja kogub praktikat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenner Saar võitis Kadrinas.
Kenner Saar võitis Kadrinas. Foto: Erakogu

Viljandi spordikooli ja klubi Taifu nooremad poisid ja tüdrukud osalesid veebruari kolmandal nädalavahetusel Viru- ja Võrumaal peetud turniiridel.

18. veebruaril korraldas klubi Viru Judo Kadrinas 2002. aastal ja hiljem sündinutele turniiri. Kõige noorematel, 2004. aastal sündinutel oli ühtlasi võimalik proovida rammu ja osavust sumos.

«Sumo on noorimatele judokatele väga sobiv ning pealegi kaasahaarav,» selgitas klubi Taifu eestvedaja Viljar Kannel.

Viljandlastest tegid sellel alal kaasa kaheksa Inessa Maksimova kasvandikku. See oli nende esimene võistlus. Parima tulemuse sai Mia Liiva, kes tuli alla 22-kiloste kaalus kolmandaks. «Väga tublid olid ka teised tüdrukud ja poisid, eriti arvestades, et Viljandis tegeldakse juudotreeningutel sumoga võrdlemisi vähe,» lisas Kannel.

Juudos võtsid Kadrinas üksteiselt mõõtu noored, kelle sünniaasta on 2002 ja 2003. Viljandist osales viis poissi.

Kehakaalus alla 30 kilogrammi tuli võitjaks Kenner Saar. Samas kaalus väga tublilt esinenud Hendrik Jaak Sepp oli viies. Oosip Mägi teenis alla 34-kiloste poiste seas hinnalise kolmanda koha.

Tublilt maadles selles väga osalejaterohkes kaalus Mait-Eduard Metsar, kes hakkas konkurentidele küll sitkelt vastu, ent jäi seekord võiduta.

Päev hiljem, 19. veebruaril peeti Võrus 2002. aastal ja hiljem sündinute sõbrapäeva juudoturniir. Meie noortest osalesid seal Hendrik Jaak Sepp ja Oosip Mägi.

Hendrik Jaak Sepp naasis koju alla 30-kiloste kaalus teenitud hõbemedaliga. Oosip Mägi oli aste raskemas kehakaalus kolmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles