EUROOPA HÕBELIIGA ⟩ Naiste võrkpallikoondise debütandid: meid on väga hästi vastu võetud

Priscilla Õmblus
Copy
16-aastane Viljandi võrkpallikasvandik Janelle Leenurm sai Hõbeliiga kohtumises Rootsiga esimese rahvuskoondise eest mängimise kogemuse. 
16-aastane Viljandi võrkpallikasvandik Janelle Leenurm sai Hõbeliiga kohtumises Rootsiga esimese rahvuskoondise eest mängimise kogemuse. Foto: Gertrud Alatare

Euroopa Hõbeliiga on jõudnud mängudega poole peale ning Eesti naiste võrkpallikoondise arvel on üks võit ja kolm kaotust, kaotustest kaks väga napid. Viljandlastel on põhjust meie naiskonnale kohe kahte pöialt hoida, sest selles teeb kaasa suisa neli siit pärit mängijat ning kahele neist on see koondises debüüt.

"Uhke tunne on küll!" ütles üks debütant, 16-aastane Viljandi spordikoolist sirgunud Janelle Leenurm, kelle kasvatajaklubi on olnud VilVol ja kes on esindanud ka Viljandi Metalli naiskonda. Küsimusele, kas ta on koodise pesamuna, vastas ta rõõmsameelselt: "Ei ole! Üks mängija on nädal aega noorem."

Nagu Leenurm nentis, on noormängijad koondisesse väga hästi vastu võetud. "Ikka küsitakse, kuidas meil läheb ja kas me vajame abi. Isegi kooliasjadega aidatakse meid."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles