Mulgi vallas hukkus tiiki sõitnud mopeedijuht

Sakala
Copy
Reede hilisõhtul juhtus Mulgi vallas Päidre külas liiklusõnnetus, milles 42-aastane naine hukkus. Laupäeval oli asetatud õnnetuse juhtumise paika küünal ja lilled.
Reede hilisõhtul juhtus Mulgi vallas Päidre külas liiklusõnnetus, milles 42-aastane naine hukkus. Laupäeval oli asetatud õnnetuse juhtumise paika küünal ja lilled. Foto: Elmo Riig

Viljandimaal Päidre külas juhtus reede hilisõhtul liiklusõnnetus, milles hukkus mopeediga teelt välja tiiki sõitnud 42-aastane naine.

Liiklusõnnetusest Mulgi vallas Päidre külas teatati reedel kella 23.30 paiku: 42-aastane naine oli mopeediga teelt välja kaldunud ja tiiki sõitnud. Juht hukkus sündmuskohal.

Viljandi politseijaoskonna välijuhi Janar Ressari sõnul juhtus õnnetus esialgsetel andmetel kuival kruuskattega teelõigul ja juht kiivrit ei kandnud. "Esialgsetel andmetel läks naine Päidre külas teele mopeediga proovisõitu tegema, kuid ta ei tulnud juhtimisega toime, kaldus paremale teelt välja ja sõitis tiiki. Naise leidsid teda otsima asunud kaaslased, kuid kahjuks ei õnnestunud tema elu päästa."

Ressar lisas, et õnnetuse üksikasjad on veel täpsustamisel ja juhi võimaliku joobe selgitab ekspertiis. Ta rõhutas aga, et igal sõidukijuhil tuleb enne sõitma asumist kriitiliselt hinnata oma tervislikku seisundit ning loobuda sõiduki juhtimisest, kui see on ohuks nii talle kui teistele. "Tuletame meelde, et alkoholijoobes ei tohi sõidukit juhtida, ja paneme kõigile südamele, et kui näete joobes inimest, kes tahab rooli istuda, tuleb teda võimalusel takistada või kutsuda abi numbril 112. Sellega võib päästa inimese elu."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles