Kaks kõvast puust eessõudjat ja üks kahepaat. Maailmameister Stephan Krüger: ma ootan sellest unikaalsest võimalusest osasaamist väga

Priscilla Õmblus
Copy
Sakslasest maailmameister Stephan Krüger (vasakul) ja Eesti olümpiapronks Kaspar Taimsoo asuvad järgmisel nädalavahetusel Poolas maailmakarikaetapil kahepaadil võistlustulle. Krügeril jääb see ühtlasi sportlaskarjääri viimaseks võistluseks.
Sakslasest maailmameister Stephan Krüger (vasakul) ja Eesti olümpiapronks Kaspar Taimsoo asuvad järgmisel nädalavahetusel Poolas maailmakarikaetapil kahepaadil võistlustulle. Krügeril jääb see ühtlasi sportlaskarjääri viimaseks võistluseks. Foto: Elmo Riig

"Ma ootan sellest unikaalsest võimalusest osasaamist väga," ütles Viljandis koos Eesti sõudmise olümpiapronksi Kaspar Taimsooga Poola maailmakarikaetapiks valmistuv maailmameister Stephan Krüger. See võistlus on tema jaoks märgiline kahel moel: esiteks on talle teadaolevalt varem vaid ühel korral suurvõistlusel osalenud rahvusvaheline paatkond ja teiseks tõmbab ta selle võistlusega oma sportlaskarjäärile joone alla.

Veel mõni päev Viljandi järvel treenimist ning siis sõidavad Stephan Krüger ja Kaspar Taimsoo Poola, et osaleda järgmisel nädalavahetusel kahepaadil maailmakarikaetapil.

Nagu Krüger nentis, on selline kombinatsioon sõudemaailmas ebatavaline. "Meie teame, et seda on varem ühe korra olnud, kui kahe eri riigi sõudjad sõidavad suurvõistlusel ühes paadis," ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles