Aastatagusest rängast rünnakust ei õpitud. Kelmiküla hirmu all hoidnud pitbull rebis lõhki sülekoera ja jättis terve pere sügavasse leina (5)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Karja tänaval elanud väikesele Fredile sai saatuslikuks kohtumine kõrvaltänava pitbullidega. Probleemid Viljandisse Luha tänavale elama kolinud koerte ja nende omaniku Allar Ainsooga algasid aga juba enam kui aasta tagasi.
Karja tänaval elanud väikesele Fredile sai saatuslikuks kohtumine kõrvaltänava pitbullidega. Probleemid Viljandisse Luha tänavale elama kolinud koerte ja nende omaniku Allar Ainsooga algasid aga juba enam kui aasta tagasi. Foto: Marko Saarm, erakogu

Laupäeval, 21. mail umbes kell 22 võtab Viljandis Kelmikülas Karja tänaval elava Sverre Puustusmaa 16-aastane poeg pere tillukese lemmiku Fredi ja läheb temaga jalutama. Vanemaid kodus pole, nad on sünnipäeval. Hiliskevadine aeg, päike ei ole veel loojunud ... Koeraga õhtusele tiirule minev poiss ei oska aimatagi, et see jääb nende viimaseks ühiseks jalutuskäiguks.

Järve tänaval kohtuvad nad kahe Ameerika pitbullterjeri ja nendega jalutama tulnud inimestega. Üks neist koertest, isane, nimega Caesar, rebib ennast Fredit nähes rihma otsast lahti ja ründab teda. Kõik käib kiiresti ja paar kilo kaaluv bolonkalaadne koer suurele pitbullile vastu ei saa.

Noormehe karjumise ja kisa-kära peale on ümberkaudsetest majadest inimesi appi tõtanud ning koerte kaklemist kuulnud pitbullide omanik Allar Ainsoo on autoga kohale tulnud. Ainsoo tõstab oma koerad autosse ja sõidab nendega minema.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles