Uue kaupluse ehitus suleb Männimäel kaheks nädalaks tänava

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Puidu tänav suletakse uuest nädalast Riia maantee ja KEK-i maja vahele jääval lõigul. Kahe nädala pärast on seal uus asfalt ja ka kõnnitee.
Puidu tänav suletakse uuest nädalast Riia maantee ja KEK-i maja vahele jääval lõigul. Kahe nädala pärast on seal uus asfalt ja ka kõnnitee. Foto: Elmo Riig

Uuel nädalal laieneb Männimäele rajatava Maksimarketi ehitus Puidu tänavale ja järgmise kahe nädala jooksul tuleb autojuhtidel kasutada Reinu teed, et Männimäe tööstuspiirkonnast elumajade piirkonda pääseda.

Kui 30. maist algab tänaval kaevamine, et ühendada tulevane kauplushoone kõigi vajalike trassidega, siis nädala pärast hakatakse nii kaupluse parklat kui ka tänavat asfalteerima. Tänav jääb suletuks 12. juunini.

Linnavalitsus teatas, et Männimäe uue kaupluse arenduse osana uuendatakse ka Puidu tänavat, mis remonditakse poe kinnistu ulatuses. Ehituse käigus uuendatakse tee aluskiht, pannakse uus asfalt, tehakse kõnniteid ja ülekäigurada. Tööde ajal on ümber suunatud ühistransport, mis sel perioodil ei läbi Puidu tänava peatuseid, vaid liigub mööda Reinu teed.

Pärast Puidu tänava valmimist remonditakse ka Riia maantee osa, kus hakkab olema kaupluse sissesõidutee. Riia maanteel tehakse töid poole tee kaupa, et tagada läbipääs, sealhulgas ka ühistranspordile.

Viljandi Tarbijate Ühistu juhatuse liige Margus Toomla kinnitas, et ehitus liigub lepingus paika pandud tempos ja peaks valmima septembriks. „Eks neid hinnaüllatusi tuleb pidevalt.” Keeruline on praegusel ajal suurt ehitust korraldada, lisas Toomla. „Aga oleme graafikus.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles