Politseijuhid: roolijoodikuid on Viljandimaal endiselt palju

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii prefekt Tarmo Kohv kui Viljandi politseijaoskonna juht Alvar Pähkel peavad tulemusliku korrakaitse suurimaks eelduseks seda, et inimesed oleksid varmad kuriteokahtlustest teatama.
Nii prefekt Tarmo Kohv kui Viljandi politseijaoskonna juht Alvar Pähkel peavad tulemusliku korrakaitse suurimaks eelduseks seda, et inimesed oleksid varmad kuriteokahtlustest teatama. Foto: Elmo Riig / Sakala

Käsitlemaks kuritegevuses ja korrakaitses viimasel ajal silma paistnud tendentse, palus «Sakala» läinud nädalal toimetuse pika laua äärde vestlusringi Lõuna prefekti Tarmo Kohvi ning kohaliku politseijaoskonna juhi Alvar Pähkli.

Kui «Sakala» tegi eelmisest aastast kokkuvõtteid, seisime paratamatult küsimuse ees, kas politsei autoriteet on hakanud kokku kuivama. Põhjus peitub mõistagi kurikuulsas Lille tänava juhtumis, kus purjus sünnipäevaliste maharahustamiseks polnud muud võimalust kui kutsuda Tartust märulipolitsei.

Tarmo Kohv: Tahan esiteks rõhutada, et Tartu meeste kohaletoomine oli tagavaravariant juhuks, kui Viljandi politseinikud peaksid olukorra lahendamisega hätta jääma.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles