MICHELIN JÕUDIS VILJANDISSE ⟩ Tipptunnustuse pälvinud Fellinis kruviti uhke plaat seina

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Michelini tunnustusega kaasneb pilkupüüdev punane silt, mille uhkusest pakatav Fellini peakokk Märt Õunap oma kätega neljapäeva hommikul seina külge kinnitas.
Michelini tunnustusega kaasneb pilkupüüdev punane silt, mille uhkusest pakatav Fellini peakokk Märt Õunap oma kätega neljapäeva hommikul seina külge kinnitas. Foto: Marko Saarm

Kolmapäeva õhtul kuulutas Michelin Guide välja esimesed Eesti söögikohad, kes hinnati nii Michelini tärnide kui ka äramärkimise vääriliseks. Ihaldatud tärnini küündis kaks Tallinna restorani: 180° ja NOA Chef’s Hall. Äramärgituid oli aga oluliselt rohkem ning Bib Gourmandi ehk "väga hea ja taskukohase" kategoorias sai ühena viiest tunnustuse Fellin, millel sügisel täitub kümnes tegutsemise aasta.

Neljapäeva hommikul oli Viljandis asuva Fellini kohviku söögisaalis enne lõunast avamist palju askeldamist. Valmis seati lisaks vahuveinipudelitele ka ehtsa Lallier' šampanjapudelid, oodati peakokk Märt Õunapit ja vahetati omavahel rõõmsaid pilke. Fellini kohvikuperele oli tunnustus suur üllatus ja seina kruvimist ootas pilkupüüdev punane Michelini plaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles