Haigus ja tehnilised viperused raudmehi krossirajal ei murdnud – Kert Varik ja Lari Kunnas jätkavad teisel kohal

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti külgvankriga mootorrataste krossi esipaar Kert Varik ja Lari Kunnas tuli nädalavahetusel Tšehhis Loketi rajal maailmameistrivõistluste teisel etapil viiendaks ning sarjas hoiab ta ikka teist kohta. Foto on tehtud mai alguses Ainja krossirajal Eesti meistrivõistluste avaetapil.
Eesti külgvankriga mootorrataste krossi esipaar Kert Varik ja Lari Kunnas tuli nädalavahetusel Tšehhis Loketi rajal maailmameistrivõistluste teisel etapil viiendaks ning sarjas hoiab ta ikka teist kohta. Foto on tehtud mai alguses Ainja krossirajal Eesti meistrivõistluste avaetapil. Foto: Marko Saarm

Ehkki Eesti esitandem Kert Varik ja Lari­ Kunnas pidi nädalavahetusel Tšehhis Loketi rajal külgvankriga mootorrataste krossi maailmameistrivõistluste teisel etapil rinda pistma haiguse ja tehnika jukerdamisega, suutis ta viiendaks sõita ning üldarvestuses teisest kohast kinni hoida ja esikohapaarile lähemalegi trügida.

Nagu tõdes Karksi mees Kert Varik, oli nädalavahetus keeruline: lisaks sellele, et trotsida tuli viirust, tekkisid tsikli elektroonikaga probleemid, mis kiirust pidurdasid. «Täna on tervis juba enam-vähem, pisut on köha, aga laupäeval häält ei olnud ja päris jama oli ikka,» rääkis ta esmaspäeval. «Esimene võistluspäev oli väga raske, need esimesed kümme minutit. Aga siis putitati mind üles.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles