Galerii ja video ⟩ Põlengus kannatanute heaks korraldatud kontsert näitas võhmalaste ühtehoidmist

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy

Pühapäeval Võhma vabaajakeskuses korraldatud toetuskontsert hiljutises põlengus koduta jäänud inimeste heaks korjas annetustena 835 eurot. Vabu kohti oli keskuses väga vähe ning tulekahjust puudutatud inimesi jagus nii lavale kui publiku sekka.

Vabaajakeskuse juhataja Sirje Fedjuk ütles, et sellise heategevusliku kontserdi mõte oli tulnud Võhma endi elanikelt ning esinejaid leida ei olnud seega sugugi keeruline. Korjatud annetused lähevad valla sotsiaaltöötaja kätte, kes oskab ja saab nendega kõige paremini toimetada. "Kas raha kulutatakse mõne esmavajaduse rahuldamiseks või korraldatakse neile hoopis näiteks teatrireis, seda ei ole veel otsustatud," märkis Fedjuk.

Küsimuse peale, kuidas põlenud maja elanikel läheb, Sirje Fedjuk kõigepealt ohkas ja sõnas, et läheb väga erinevalt. Kõik maja elanikud jäid ellu ja terveks, aga mõni inimene on uue ootamatu olukorraga paremini kohanenud kui teine. Õnnetus oli kõige rusuvam ja kurnas vaimselt kõige rohkem kolmanda korruse elanikke. Alumistest korteritest oli võimalik veel üht-teist päästa, aga kõige ülemise korruse korterid hävisid täielikult ning teinekord sõltub just väikestest harjumuspärastest asjadest see õige kodutunne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles