Nelisada last luuletas mesilastest

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Mesilaste päeva puhuks meepealinna Karksi-Nuia kultuurikeskuse eestvedamisel korraldatud luulevõistlusele laekus peaaegu 400 luuletust mesilastest. 
Mesilaste päeva puhuks meepealinna Karksi-Nuia kultuurikeskuse eestvedamisel korraldatud luulevõistlusele laekus peaaegu 400 luuletust mesilastest. Foto: Kristjan Teedema

Sel reedel on rahvusvaheline mesilaste päev ning selleks puhuks korraldas Karksi-Nuia kultuurikeskust teist aastat üleriigilise koolilaste luulevõistluse. Sellele laekus 410 luuletust 392 lapselt kogu Eestist.

​Žürii luges kõik valminud mesindusteemalised teosed läbi ja valis välja parimad autorid, keda autasustab mesilaste päeval. Samuti avaldatakse võitjate nimed ajakirjas Hea Laps.

Karksi-Nuia kultuurikeskuse kultuurispetsialist Mae Rae ütles, et kui mullu käis veel kõik digitaalselt ja auhinnad saadeti postiga koju, siis sel aastal on luuletajad oodatud kohapeale auhinnatseremooniale. Mulgi kultuuri instituut annab auhinna parimale murdekeelsele luuletusele ja parim noor luuletaja, kes käib X–XII klassis, saab eriauhinna Mulgi väiketootjate liidult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles