Toomas Hunt: järgmine kord võidan mina

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud sügisel Eesti vabamaadluse koondise eest Viljandis matil käinud Toomas Hunt (punases) pälvis
Eesti tänavustel kreeka-rooma maadluse meistrivõistlustel hõbemedali.
Möödunud sügisel Eesti vabamaadluse koondise eest Viljandis matil käinud Toomas Hunt (punases) pälvis Eesti tänavustel kreeka-rooma maadluse meistrivõistlustel hõbemedali. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Tuleviku klubi vabamaadleja Toomas Hunt lõpetas rahvusvahelise turniiri «Finlandia Cup» teise kohaga.


Soome neljast osavõistlusest koosneva sarja Helsingis peetud avaetapil kehakaalus alla 55 kg konkureerinud Hunt läks esikohta otsustavas matšis vastamisi Soome esindaja Fatos Durmishiga.



Selle Bulgaariast Soome kolinud Türgi päritolu mehega oli ta varem maadlusmatil kohtunud kahel korral: eelmise aasta novembris Viljandis korraldatud Eesti ja Soome maavõistlusel ning päev hiljem siinsamas aset leidnud Baltimaade karikavõistlustel. Nende esimene vastasseis lõppes Soome koondislase selja- ja teine tema ülekaaluka punktivõiduga.



Kaotusega tuli Toomas Hundil leppida ka seekord, ent seda südika heitluse järel: finaalis kaotas ta esimese maadlusaja 0:2 ja teise 1:2.



«Järgmine kord võidan mina,» lubas viljandlane Soome koondislasele revanši.


Treener Aarne Kõivu ütlemist mööda pole Fatos Durmish Toomas Hundile alistamatu vastane.



«Toomas treenis varem vahelduva eduga, praegu teeb seda aga taas tugevamalt ja järjepidevamalt. Kui ta sedasi jätkab, ei ole see sugugi võimatu,» rääkis treener.



Tugeva tasemega turniiri teisena lõpetanud Toomas Hunt alustas Helsingis võistluspäeva seljavõiduga Jami Vilhuneni üle ning alistas seejärel 10:0 teisegi soomlase Valtteri Varteva. Poolfinaalis võitis ta maadlusaegadega 2:0 ja 2:1 põltsamaalase Sander Orioni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles