Viljandimaal algavad kogu suve vältavad teetööd

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Teetööd kestavad Tartu ja Viljandi vahelisel maanteel ning Valga–Uulu teel Jussi sillal suve lõpuni. Pilt on illustreeriv.
Teetööd kestavad Tartu ja Viljandi vahelisel maanteel ning Valga–Uulu teel Jussi sillal suve lõpuni. Pilt on illustreeriv. Foto: Marko Saarm

Viljandimaal saavad esmaspäeval alguse kaks suurt teetööd, mis kestavad ehitaja ja transpordiameti vahel sõlmitud lepingu järgi augusti keskpaigani.

Mulgi vallas, üsna Abja-Paluoja külje all Valga–Uulu maanteel läheb remonti Jussi sild. Peale silla rekonstrueerimise on kavas maantee taastusremont.

Tööde ajaks suunatakse sõidukid ajutisele sillale ja liiklust reguleeritakse fooridega. Töötsoonis on kehtestatud kiirusepiirang ning sild peab valmis olema augusti keskpaigaks.

Teine suur töö on kahel Tartu ja Viljandi vahelise maantee lõigul. Üks remonditav lõik on maantee 58.–69. kilomeetrini ja teine vahemikus 36.–37. kilomeetril.

Mõlemas kohas alustatakse teekatte taastusremonti ning tööpiirkonnas on suletud üks sõidusuund. Võib esineda ka kiirusepiiranguid ja liikluse reguleerimist. Tööd kestavad augusti lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles