Viljandis sai Sakala keskus Eurovisiooni-huvilisi täis

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandis vaadatakse Eurovisiooni Sakala keskuse suures saalis.
Viljandis vaadatakse Eurovisiooni Sakala keskuse suures saalis. Foto: Marko Saarm

Viljandis kogunes Eurovisiooni finaali jälgima ja kaaslinlasele Stefanile kaasa elama terve Sakala keskuse suure saali täis publikut. Saate alguseks oli ühisvaatamisel enam kui paarsada inimest ning inimesi muudkui lisandus. Rahvast sai kiirelt täis nii suur saal kui rõdu.

Juba paarkümmend minutit enne ülekande algust olid saali paigutatud kott-toolid, rannatoolid ning diivanid inimesi täis. Keset saali on seatud diivanid Stefani pereliikmetele, kes olid lubanud saadet koos teiste linlastega vaatama tulla. Kui Stefani isa Sasun Airapetjan saali sisenes, võeti ta vastu suure aplausiga ning ta tervitas paljusid saalisviibijaid käepigistusega.

Stefani isa Sasun Airapetjan Sakala keskuses poja esinemist ootamas.
Stefani isa Sasun Airapetjan Sakala keskuses poja esinemist ootamas. Foto: Marko Saarm

"Meil on selline greenroom,” tutvustas tulijatele saali kujundust ühisvaatamise üks eestvedajatest Vilja Volmer-Martinson.

Viljandlased vaatasid suurelt ekraanilt ka Eurovisiooni eelvooru ning olid koos Stefani isaga tunnistajaks Eesti laulu finaali jõudmisele. Neljapäeval koguneti aga Stefani isa Sasun Airapetjani restorani terrassile lauluvõistlust vaatama.

Neljapäevast ühisvaatamist korraldanud Volmer-Martinson selgitas, et poolfinaali vaatamine oligi korraldatud kogukonnaüritusena, aga juhuks, kui Stefan saab finaali, oli linnavalitsuses plaan korraldada ühisvaatamine Sakala keskuses.

Viljandis vaadatakse Eurovisiooni Sakala keskuse suures saalis.
Viljandis vaadatakse Eurovisiooni Sakala keskuse suures saalis. Foto: Marko Saarm
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles