Järjekorra leevendamiseks otsib politseiamet dokumentide väljastajat

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Eelmisel aastal väljastas politseiamet rohkem kui 409 000 isikut tõendavat dokumenti. Tänavune võib aga jääda viimaseks aastaks, mil dokumente saab kätte vaid passilauast, sest amet otsib väljastpoolt teenusepakkujat.
Eelmisel aastal väljastas politseiamet rohkem kui 409 000 isikut tõendavat dokumenti. Tänavune võib aga jääda viimaseks aastaks, mil dokumente saab kätte vaid passilauast, sest amet otsib väljastpoolt teenusepakkujat. Foto: Marianne Loorents

Politsei- ja piirivalveamet otsib hankega teenusepakkujat, kes väljastaks kodanikele Eesti Vabariigi väljaantud isikut tõendavaid dokumente ning aitaks sellega vähendada järjekorda teenindusbüroodes.

«Mida enam on võimalusi ja kohti, kust inimene oma dokumendi kätte saab, seda lühemad on järjekorrad teenindussaalides,» ütles politsei- piirivalveameti (PPA) Viljandi piirkonnavanem Taavi Hüva.

Ta nentis, et päris palju dokumente ootab praegu Viljandis omanikku, ja pani inimestele südamele, et need, kes on saanud teate dokumendi valmimise kohta, läheksid sellele esimesel võimalusel järele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles