Viljandisse rajatakse padeliväljakud

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi järveäärsete tenniseväljakutest üle tee, kunstmuruväljaku kõrvale on osaühingul Tennisekeskus plaanis rajada suvel neli padeli välisväljakut.
Viljandi järveäärsete tenniseväljakutest üle tee, kunstmuruväljaku kõrvale on osaühingul Tennisekeskus plaanis rajada suvel neli padeli välisväljakut. Foto: Marko Saarm

Kui kõik läheb plaanipäraselt, võib juba tänavu suvel Viljandis mängida padelit – Eestis aina enam populaarsust koguvat reketiala. Viljandi järve äärsete tenniseväljakute lähedale, kunstmuruväljaku kõrvale on planeeritud rajada neli padeliväljakut.

"Kui teha, siis juba suurelt," tõdes projekti eestvedaja, osaühingu Tennisekeskus üks esindajatest Ott Ahonen. Siinkohal viitas ta asjaolule, et kuigi Eestis on juba mitu padeliväljakut, nii sees kui väljas, siis nelja välisväljakut ühes kohas seni veel ehitatud pole. 

Nagu rääkis Ahonen, siis on väljakute projekt valmis, hoonestusõigus olemas ning lubadega on suures plaanis korras. "Seega võiks lähikuude jooksul ehitama hakata, eeldatavasti juunis," lausus Ahonen. Seejuures möönis ta, et ehitusvaldkonna praegusi hindu vaadates võib öelda, et kindlat pole praegu midagi. "Aga projekt on olemas, hoonestusõigus olemas – teeme igal juhul."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles