FILMIARVUSTUS Rahvusvaheliste staaridega õudusfilmis sai Männimäest New York, aga muud õudset nagu ei juhtunudki

Margus Haav
, reporter
Copy
Labiilsevõitu närvikavaga pereema (Teresa Palmer) ja teine pool kaksikutest (Tristan Ruggeri) keset koledat ja kõledat põhjamaa metsa.
Labiilsevõitu närvikavaga pereema (Teresa Palmer) ja teine pool kaksikutest (Tristan Ruggeri) keset koledat ja kõledat põhjamaa metsa. Foto: Shudder

Küllap on äsja USA voogedastusplatvormil Shudder esilinastunud õudusfilm "The Twin" ("Kaksik") kõige kuulsamate näitlejatega linateos, mille võtted eales Viljandimaale jõudnud. Noore emana astub selles üles Austraalia näitlejatar Teresa Palmer ("Soojad kehad", "Tuled surnuks") ja meespeaosas on Šoti näitleja Steven Cree (telesari "Võõramaalane"). 

Loo keskmes on New Yorgi perekond, kes püüab pärast traagilist sündmust oma elu üles ehitada kuskil Soome hüljatud maakohas. Soome pärapõrguna näemegi Viljandist 12 kilomeetri kaugusel asuvat juugendstiilis Peetri mõisat koos selle lähiümbrusega ja paar episoodilist sutsakat on täita ka Viljandil. Ingliskeelsetest arvustustest on muidugi ütlemata tore lugeda, kui hästi sobib õudusfilmiks Soome oma puutumatu loodusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles