Viljandi rannavalves jätkab tuttav firma

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Nii nagu mitmel varasemal suvel valvab ka nüüd Viljandis randu aktsiaselts G4S Eesti. Pilt on tehtud mõni suvi tagasi Paala järve ääres.
Nii nagu mitmel varasemal suvel valvab ka nüüd Viljandis randu aktsiaselts G4S Eesti. Pilt on tehtud mõni suvi tagasi Paala järve ääres. Foto: Marko Saarm

Kuus suve Viljandi kahe järve ääres rannavalvetööd teinud aktsiaselts G4S Eesti võitis riigihanke järgmiseks kolmeks valveaastaks.

Tavapäraselt algab rannahooaeg ametlikult 1. juunil, ehkki uus sõlmitav leping näeb ette võimaluse alustada ka varem või lõpetada sügise hakul hiljem, kui ilm seda soosib. Viljandi linnavalitsuse õigusteenistuse peaspetsialist Margit-Marit Raudsepp ütles, et lepingut ei saa pooled allkirjastada enne 14. maid, mil lõpeb selle hankega kaasas käiv kümnepäevane ooteaeg võimalike vastuväidete klaarimiseks.

Hankes osales kaks aktsiaseltsi, Forus Security ja G4S Eesti. Mõlemad pakkumised vastasid riigihankes kehtestatud nõuetele ning linnavalitsus valis välja majanduslikult soodsama. G4S Eesti küsis kolme rannavalvehooaja eest 113 968 eurot, Forus Security soovis saada 138 205 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles