Linnaisad kutsuvad hilinejaid korrale leppetrahviga

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Lembitu puiesteel, Nurme tänaval ning Uueveski, Põltsamaa ja Oja teel hakkab tulevikus kulgema kergliiklustee. Pildil on Uueveski tee.
Lembitu puiesteel, Nurme tänaval ning Uueveski, Põltsamaa ja Oja teel hakkab tulevikus kulgema kergliiklustee. Pildil on Uueveski tee. Foto: Elmo Riig

Linnavalitsus küsib osaühingult Landverk kergliiklustee ehitusprojekti viibimise tõttu 8500 eurot leppetrahvi. See on juba teine hilinemise eest määratud trahv: märtsi alguses sai trahvinõude Karlssoni lasteaeda projekteeriv osaühing Corson. Kui tema oli leppetrahviga nõus, siis Landverk on asunud juristidega konsulteerima.

Osaühing Landverk ja Viljandi linnavalitsus sõlmisid 2. veebruaril töövõtulepingu Lembitu puiesteel, Nurme tänaval ning Uueveski, Põltsamaa ja Oja teel kulgeva kergliiklustee ehitusprojekti koostamiseks. Esialgse lepingu kohaselt oli lõpptähtaeg 25. märts. Selleks ajaks projekt valmis ei saanud ning linnavalitsus oli nõus andma tööde lõpetamiseks ja projekti esitamiseks uue tähtaja. Selleks sai 14. aprill, aga tingimusel, et kui tööd ka siis pole esitatud, arvestatakse leppetrahvi esialgsest tähtajast ehk siis 25. märtsist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles