Viljandi HC kapten Kristo Voika: kodune meistriliiga on muutunud mõnusalt ühtlaseks

Priscilla Õmblus
Copy
Üle-eelmisel nädalavahetusel Balti liiga meistriks tulnud Viljandi HC kapteni Kristo Voika (võidukarikaga) sõnul oli Balti liiga võit võimas ja isegi uskumatu saavutus.
Üle-eelmisel nädalavahetusel Balti liiga meistriks tulnud Viljandi HC kapteni Kristo Voika (võidukarikaga) sõnul oli Balti liiga võit võimas ja isegi uskumatu saavutus. Foto: Marko Saarm

Viljandi HC on juba teinud ajaloolise hooaja, võites kaks nädalat tagasi käsipalli Balti liiga. Lisaks jõudis meeskond Eesti karikafinaali ja osaleb meistriliigas kullaheitluses, ehkki andis seal ohjad hiljuti Põlva Servitile. Viljandi kapten Kristo Voika peab Balti liiga võitu eriliselt kalliks ja ootab kolmapäevast hooaja kulminatsiooni.

Kaks nädalat pole suures plaanis ju pikk aeg, aga Viljandi HC on selle aja kestel kogenud erinevaid emotsioone. Balti liiga finaalis alistas ta Põlva Serviti, mõni päev hiljem pikendas kaotuseta seeria 23-mänguliseks ja troonis meistriliiga tabeli tipus. Esimesed maipäevad tõid aga kaks kaotust, allajäämise Servitile ja HC Tallinnale.

"Ühest põhjust neil kaotustel pole, aga tahes või tahtmata hakkab pika hooaja lõppedes nii-öelda kumm tühjaks minema," tunnistas Viljandi HC kapten, 31-aastane Kristo Voika. "Lisame siia Balti liiga järgse pingelanguse ja nii ei suutnudki me end väsimuse foonil vajalikul moel kokku võtta."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles