Viljandi gümnaasium kinkis valla koolidele nutitahvleid

Sakala
Copy
Viljandi gümnaasiumi haridustehnoloog Marika Anissimov jagas praktilisi näpunäiteid tahvli kasutamiseks.
Viljandi gümnaasiumi haridustehnoloog Marika Anissimov jagas praktilisi näpunäiteid tahvli kasutamiseks. Foto: Viljandi vallavalitsus

Viljandi gümnaasium kinkis kaheksa vabaks jäänud nutitahvlit Viljandi valla koolidele.

Nagu seisab vallavalitsuse pressiteates, võttis gümnaasium rendile uued tahvlid ja nõnda tekkis võimalus ära anda varem kasutusel olnud, kuid igati töökorras seadmed. Võimalusest haaras kinni Viljandi vald ning nõnda saidki kaheksa Eno nutitahvlit valla koolid. Vallavalitsuse eestvõttel selgitati kõigepealt koolide vajadused välja ja selle järgi leiti tahvlitele uued kasutajad.

Aprillis osalesid valla koolijuhid ja õpetajad kiirkoolitusel, millel gümnaasiumi haridustehnoloogi Marika Anissimovi juhendamisel said praktilisi näpunäiteid tahvli kasutamiseks õppetöös. Nutitahvlid on mai algusest kasutuses Saarepeedi, Viiratsi ja Holstre koolis, Tarvastu gümnaasiumis ning Jaagu lasteaias-põhikoolis.

Viljandi gümnaasiumi direktori Juhan-Mart Salumäe sõnul on üks riigikooli ülesanne olla haridusuuenduste toetaja maakonnas. «Meil on hea meel, et saame seadmed anda Viljandimaa koolidele, sest sellest võidavad kõik need õpilased, kes ühel päeval tulevad meile õppima,» lausus ta pressiteate vahendusel.

Direktor tunnustas Viljandi valda, kes võimalust kasutas, andes oma panuse koolide tehnikapargi uuendamisse. Vald tänas Viljandi gümnaasiumi oma koolide märkamise ja toetamise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles