Heategijad panevad emadepäeval diabeedihaigete toeks pallid võistlema

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Pühapäeval korraldab Lions-klubi Viljandi Fellin lauluväljaku ääres heategevusliku palliralli. Klubi presidendi Lii Susi sõnul võib igaüks endale viie euro eest soetada numbriga võistluspalli ja ühes sellega toetada Viljandimaa diabeedihaigeid lapsi ja noori.
Pühapäeval korraldab Lions-klubi Viljandi Fellin lauluväljaku ääres heategevusliku palliralli. Klubi presidendi Lii Susi sõnul võib igaüks endale viie euro eest soetada numbriga võistluspalli ja ühes sellega toetada Viljandimaa diabeedihaigeid lapsi ja noori. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval tuleb Viljandi lauluväljakul Lions-klubi Viljandi Fellin eestvedamisel perepäev ja heategevuslik palliralli diabeedihaigete laste ja noorte toetamiseks.

Heateo palle saab soetada palliralli veebilehelt ja perepäeval kohapealt. Klubi presidendi Lii Susi auto pagasiruum oli tennisepallidest veel eilegi pungil ja nagu ta ütles, saab vajaduse korral kohe numbri peale kirjutada, kui keegi osta tahab. Annetuse eest soetatud nummerdatud pallid olid siiski rallipäeva ootamas aga ühe teise klubiliikme kodus. Nummerdamata pallid lähevad kasutusse siis, kui heategijaid on nii palju, et võistlusele on vaja lisada uusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles