Viljandi HC kapten Kristo Voika: me võtame kõike ikka suurelt ette ja kui kaotame, siis ka suurelt

Priscilla Õmblus
Copy
Sel aastal üksnes võite ja viike maitsnud Viljandi HC meeskonnal tuli pühapäeval Eesti meistriliiga mängus vastu võtta kaotus tiitlikaitsjalt Põlva Servitilt. Meeskonna kapteni Kristo Voika (nr 47) sõnul pole aga katki midagi, sest kuldmedali saatus on kuni viimase hetkeni õhus.
Sel aastal üksnes võite ja viike maitsnud Viljandi HC meeskonnal tuli pühapäeval Eesti meistriliiga mängus vastu võtta kaotus tiitlikaitsjalt Põlva Servitilt. Meeskonna kapteni Kristo Voika (nr 47) sõnul pole aga katki midagi, sest kuldmedali saatus on kuni viimase hetkeni õhus. Foto: Marko Saarm

Pühapäeval oli Põlvas Mesikäpa hallis justkui Balti käsipalliliiga finaali kordus: jälle läksid vastamisi Põlva Serviti ja Viljandi HC, ent sedapuhku, Eesti meistriliiga kohtumises, võttis tiitlikaitsja Serviti värskelt Balti liiga meistrilt Viljandilt 28:16 võidu.

"Oeh, me võtame kõike ikka suurelt ette ja kui kaotame, siis ka suurelt," lausus Viljandi HC kapten Kristo Voika tõdemuse peale, et vahe kärises päris korralikuks. "Kohe läks kõik viltu, alustades juba sellest, et mäng toimus pühapäeval kell 17. Seljataga oli raske nädal ja siis lõpuks selline mäng otsa."

Meeskonna häälestus sellele olulisele kohtumisele vastu minnes oli Voika sõnul siiski hea. "Põlva aga tuli ellujäämismängule. Nad tulid ikka täiesti teise hingamisega peale. Nende väravavaht Eston Varusk tegi samuti väga hea mängu ja see lõi meid rivist välja."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles