Emadepäev tuleb palliralli ja kontserdiga

Priscilla Õmblus
Copy
Lillemeri, koogivirnad, kontserdid, perepäev – pühapäeval tähistatakse emadepäeva.
Lillemeri, koogivirnad, kontserdid, perepäev – pühapäeval tähistatakse emadepäeva. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval on päevakangelased emad ning Viljandis tähistatakse emadepäeva heategevusliku palliralliga lauluväljakul ja kontserdiga Sakala keskuses.

Emadepäeva, 8. mai keskpäeval on kõik pered oodatud Viljandi lauluväljakule heategevusliku palliralliga perepäevale, millega toetatakse  Viljandimaa diabeedihaigeid lapsi ja noori. 

Iga soovija saab heategevusliku rallipalli soetada veebilehel palliralli.ee või enne perepäeva algust kohapeal. Iga ostja number märgitakse 8. mail pallile ja lastakse Viljandi lauluväljakul veerema. Toetajad on pallirallil osalejatele välja pannud palju põnevaid auhindu.

Perepäeval esinevad Viljandi muusikakooli ning Tarvastu muusika- ja kunstikooli laululapsed, tantsustuudio Dance Dream ja S-Stuudio tantsulapsed, Viljandi huvikooli kitarriring ning Viljandi spordikooli iluvõimlejad. Päeva juhib Leiutajateküla Lotte koos Bruno ja Albertiga. 

Kell 14 algab Sakala keskuses kontsert, mis jutustab ärkamisest ja märkamisest nii inimese hinges kui kevadises looduses ning hoidmisest ja armastusest oma kõige kallimate ja kodu vastu. Esitusele tuleb palju head ja tuttavat eesti muusikat, mida on laulnud Uno Loop, Jaak Joala, Jaan Tätte ja paljud teised.

Kontserdil esinevad Viljandi muusikakooli solistid ja mudilaskoor, Viljandi poistekoor, meeskoor Sakala, topeltkvartett Topelt Hellad Kellad, Viljandi gümnaasiumi noortekoor ning ansambel The Boosters. Solistid on Kiiri Katrin Vingisaar, Karl-Vahur Vingisaar, Mari Mikelsaar, Steven Luik, Henry Venne, Rivo Johani, Jan Viileberg, Klara Mägi ja  Hedvig Puusaar ning nende juhendajad Maarika Reimand, Liisi Toomsalu, Marge Loik, Kadi Ritsing, Signe Ristisaar, Ly Lõhmus, Lirike Langeler ja Sander Kahu. 

Kontsert ja perepäev on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles