Vana veetorn alustab suvehooaega

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Vanast veetornist paistab kätte kogu linn.
 
Vanast veetornist paistab kätte kogu linn.  Foto: Elmo Riig

Linnavalitsus annab teada, et Viljandi vana veetorn tehakse lahti 1. mail ning 3. mail avatakse seal suvehooaja esimene näitus. 1. maist kehtivad ka Kondase keskuses suvised lahtiolekuajad.

Sakala keskuse direktor Jaanus Kukk sõnas, et mõlemad kultuuriasutused ootavad tulijaid.

"Kondase keskus on avatud aasta läbi, kuid suvised pikemad lahtiolekuajad annavad parema võimaluse ka kaugemalt tulijatel ja puhkusel olijatel selle külastus ette võtta," rääkis ta. "Muuseumis on võimalik vaadata näitusi ning osaleda haridusprogrammides ja töötubades. Kondase keskuse püsinäituse juures on ka õppe- ja meelelahutusmängud, mille hulgast leiab sobiliku väike laps, kooliealine ja ka täiskasvanu." 

Veetornist on Kuke sõnutsi võimalik imetleda kaunist vaadet ning tuleva nädala teisipäevast, 3. maist vaadata näitust "Tšehhi kindlused ja lossid", mille toob Viljandisse Tšehhi Vabariigi suursaatkond Eestis. Näitus esitleb 15 kõige huvitavamat kindlust või lossi Tšehhi riigi kahes ajaloolises piirkonnas – Tšehhias ja Moraavias. Näitus jääb avatuks 12. juunini.

AVATUD

Vana veetorn on mais avatud kolmapäevast pühapäevani kella 11–18, juuni algusest augusti lõpuni esmaspäevast pühapäevani kella 11–18 ning septembris samadel aegadel nagu mais.

Kondase keskus on 1. maist 31. augustini avatud esmaspäevast pühapäevani kella 11–18.

Allikas: Viljandi linnavalitsus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles