Traditsioonide juurde naasnud järvejooksul on oodata favoriitide heitlust

Priscilla Õmblus
Copy
Mulluse suurjooksu ümber Viljandi järve ajaga 36.09 võitnud Kaur Kivistikku (pärjaga) on ühes teiste tippjooksjatega starti oodata ka tänavu. Pildil on ta koos eelmisel aastal teiseks tulnud Ibrahim Mukunga Wachiraga, kes tuleb talle selgi korral konkurentsi pakkuma.
Mulluse suurjooksu ümber Viljandi järve ajaga 36.09 võitnud Kaur Kivistikku (pärjaga) on ühes teiste tippjooksjatega starti oodata ka tänavu. Pildil on ta koos eelmisel aastal teiseks tulnud Ibrahim Mukunga Wachiraga, kes tuleb talle selgi korral konkurentsi pakkuma. Foto: Elmo Riig

Neli päeva on jäänud Viljandi oodatuima võistluseni: pühapäeval kell 12 antakse linnastaadionil 93. ümber Viljandi järve jooksu start. Korraldajatel on käed alles tööd täis, küll aga võivad nad koos osalejatega rõõmustada selle üle, et väärika ajalooga spordisündmus on pärast kahte aastat koroonapiirangute trotsimist naasnud traditsioonide juurde.

"Väga kiire," vastas korraldustoimkonna juht Mati Jürisson küsimusele, kas tal on parasjagu kiire või väga kiire. "Töiselt toimetame: numbrid on pakitud ja neid jagatakse, homme vaatame tehnilised asjad üle, reedel hakkame staadionit ehitama ning laupäeval hakkavad tegevused pihta. Pühapäeval kõlab stardipauk."

Jah, just nimelt üks stardipauk – see on üks väärika ajalooga võistluse traditsioone, mis tuli kahel möödunud aastal koroonapiirangute tõttu ümber mängida. Siis anti osalejate hajutamiseks kaks starti. Niisamuti lükkus jooks kahel viimasel aastal 1. augustile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles