Pjedestaalile pääsenud Kert Varik: see oli üks meie paremaid sõite

Priscilla Õmblus
Copy
Eelmisel nädalavahetusel alustasid Kert Varik ja Lari Kunnas Hollandis maailmameistrivõistluste hooaega ning naasid koju teise kohaga. Avaetapil teenisid esikoha Etienne Bax ja Ondřej Čermák ning kolmandad olid Brett Wilkinson ja Joe Millard.
Eelmisel nädalavahetusel alustasid Kert Varik ja Lari Kunnas Hollandis maailmameistrivõistluste hooaega ning naasid koju teise kohaga. Avaetapil teenisid esikoha Etienne Bax ja Ondřej Čermák ning kolmandad olid Brett Wilkinson ja Joe Millard. Foto: Wsc

Nädalavahetusel startisid Hollandis Markelo rajal külgvankriga mootorrataste krossi maailmameistrivõistlused. Võimsa hooga alustanud Eesti esitandem Kert Varik ja Lari Kunnas jõudis avaetapil pjedestaalile ja hõivas selle teise astme.

"Hästi läks, tulime teiseks," ütles Viljandimaa mees Kert Varik tagasihoidlikult. Nentimise peale, et teise koha puhul ei maksa nõnda tagasihoidlikuks jääda, kostis ta nobedalt: "Oleme ju ennegi etappidel teised olnud. Aga võib öelda küll, et see oli üks meie parimaid sõite. Ja tegelikult oleme nüüd maailma edetabelis teised. Nii kõrgel pole varem olnud."

Laupäevases kvalifikatsioonisõidus olid Varik ja Kunnas neljandad. "Võib öelda, et see sõit läks tuksi," lausus Varik. "Tegime amortidega vale valiku. Rada oli raske, seal ei olnud kolm aastat vist sõidetud ja see oli kõva. Muidu oli seal olnud pehme liivarada. Natuke oli tuju ära, aga teadsin, et pühapäeval üllatan."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles