Kultuuriakadeemia kutsub noori lahtiste uste päevale

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Viimane lahtiste uste päev oli kultuuriakadeemias 2020. aastal. Pilt on tehtud töötoast, mille juhendaja oli Marek Talts.
Viimane lahtiste uste päev oli kultuuriakadeemias 2020. aastal. Pilt on tehtud töötoast, mille juhendaja oli Marek Talts. Foto: Mailiis Laur

Kolmapäeval, 27. aprillil on Viljandi kultuuriakadeemias lahtiste uste päev, mil sellesse kooli astuda soovijad on oodatud kohapeale asja lähemalt uudistama.

Päev algab akadeemia pressiteate kohaselt kell 11 peamajas, kus kohaletulnuid tervitavad direktor Juko-Mart Kõlar ja üliõpilasesinduse president Diana Tiits. Seejärel antakse ülevaate vastuvõtutingimustest ning jagatakse sisseastumiseks soovitusi. Päev jätkub eri õppekavade infotundide ja töötubadega. Üliõpilasesinduse eestvedamisel saab tutvuda akadeemia õppehoonetega ja veeta mõnusalt aega raamatubaaris Romaan.

Õppedirektor Kadri Steinbach väljendas heameelt, et tänavu ei pea lahtiste uste päeval külalisi võõrustama veebi teel. "Kultuuriakadeemia eelis on kohapealne vahetu õhkkond ning mitmekülgsetes töötubades osalemine annab hea ettekujutuse, kuidas akadeemias igapäevane õppetöö toimub," märkis ta pressiteate vahendusel. "Julgustan kõiki, kel veel erialavalik tegemata, tulema kolmapäeval kohapeale."

Kultuuriakadeemia rakenduskõrgharidusõppekavadele sisseastumine algab 13. juunil ja kestab 29. juunini. Magistriõppesse saab kandideerida juba praegu ning avalduste esitamise tähtaeg on 29. juuni.

Viimati oli lahtiste uste päev kultuuriakadeemias enam kui kaks aastat tagasi, 2020. aasta 27. veebruaril. Seejärel kolis see koroonapandeemia tõttu ajutiselt virtuaalsesse maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles