Viirus leiti vaid ühel viljandimaalasel

Sakala
Copy
Viljandimaale lisandus ööpäevaga vaid üks nakatunu.
Viljandimaale lisandus ööpäevaga vaid üks nakatunu. Foto: Sander Ilvest

Viimase ööpäeva jooksul Eestis analüüsitud 1587 koroonaproovist andis positiivse vastuse 148. Viljandimaale lisandus vaid üks nakatunu.

25. aprilli hommikul oli haiglas 152 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Neist 61 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 35 on vaktsineerimata ja 26 on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Viimase seitsme päeva jooksul on saja tuhande täielikult vaktsineeritud elaniku kohta haiglasse sattunud keskmiselt 0,5 vaktsineeritud inimest päevas ja saja tuhande vaktsineerimata inimese kohta keskmiselt 1,6 vaktsineerimata inimest päevas.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 21 haigusjuhtu ja kahel juhul vajasid patsiendid hospitaliseerimist sümptomaatilise COVID-19 tõttu. Viimase seitsme päeva jooksul on haiglaravile lisandunud keskmiselt 6,6 sümptomaatilist COVID-19 patsienti päevas. Suri kaks koroonaviirusega nakatunud inimest: 57-aastane mees ja 102-aastane naine.

Viimase seitsme päeva jooksul on saja tuhande täielikult vaktsineeritud elaniku kohta nakatunud keskmiselt 20 vaktsineeritud inimest päevas ja 100 000 vaktsineerimata inimese kohta nakatunud keskmiselt 26 vaktsineerimata inimest päevas.

Ööpäeva jooksul manustati 65 vaktsiinidoosi, uusi vaktsineerimisi alustati 15. Täna hommikuks oli lisa- või tõhustusdoosi saanud 451 745 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 63,5 protsenti.

Detailsemat infot leiab terviseameti kodulehelt. www.terviseamet.ee/koroonakaart

{iframe_embed}

 

{/iframe_embed}

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles