Järvejooksu stardinumbri saab spordihoonest. Üle 2000 inimese on end kirja pannud

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Ümber Viljandi järve jooks on taas 1. mail.
Ümber Viljandi järve jooks on taas 1. mail. Foto: Elmo Riig

Pühapäevase ümber Viljandi järve jooksu stardinumbri saab välja võtta teisipäeva pärastlõunast kesklinnas asuvast spordihoonest. Esmaspäeva pärastlõunaks oli end jooksule kirja pannud üle 2000 osaleja.

Korraldajate teatel hakatakse stardinumbreid Viljandi spordihoone fuajees jagama teisipäeval kell 15. Kolmapäevast reedeni saab neid sealt kätte kella 8–19. Laupäeval viiakse numbrid juba Viljandi staadionile, kus neid saab ajavahemikul kell 14–19, ning pühapäeval avatakse stardimaterjalide jagamise telk kell 9.

93. korda teoks saavale ümber Viljandi järve jooksule oli end nädala alguseks kirja pannud 2040 osalejat ning registreerimine jätkub. Võrreldes kahe eelmise aastaga, mil jooksu räsisid pandeemiast tingitud piirangud ning võistlus tuli teha hoopis augusti hakul, on osalejate hulk juba esmaspäevaks enam kui viiesaja startija võrra kasvanud.

Registreerijate rekord pärineb viie-kuue aasta tagant, mil stardinimekirjas oli üle 4000 jooksja ja kepikõndija.

Kui suurjooksu start antakse pühapäeval kell 12, siis laupäeval kell 15 algavad Viljandi staadionil lastejooksud. Poolteise tunni jooksul stardivad 1–12-aastased lapsed. Alla 10-aastased lapsed jooksevad 300 meetrit ning 10–12-aastased 700 meetrit.

Lastejooksudel aega ei võeta ning paremaid ei selgitata. Auhinna saab iga lõpetaja. Lastejooksule on võimalik registreerida Viljandi staadioni registreerimisalal kella 14.30-st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles